HIBA HUS

Det å bygge noe er meningsfullt. HIBA Hus står for kvalitet som varer i generasjoner, enten du velger ferdighus, -hytte, -garasje eller vi tegner noe unikt sammen. Du tar valgene om det blir funkishus, hytte med hems eller garasje med loft – vi sørger for at det blir som du har tenkt.

Som HIBA hus leverandører, kan Arktisk Bygg levere hele katalogen av hus, hytter og garasjer til kunde. Vi er også behjelpelige med eventuelle justeringer du måtte ønske på huset, med tanke på tomt og beliggenhet, samt rom inndeling og materialvalg. Følg linken til Hibahus for å se den komplette katalogen, nedenfor er det presentert et knippe modeller som vi oppfører, samt Alabast som som vi har oppført i Glassberget.


Alabast

–  tidløs enkelhet

ALABAST kombinerer estetikk og praktisk funksjon. Den flotte omrammingen gir huset sitt særpreg. Store vindusflater gir mye naturlig lys og slipper naturen inn. Glassrekkverkene gir en spennende kontrast til trekledningen. Taket over den integrerte garasje gir en stor uteplass.

Her får du en gjennomtenkt og innholdsrik planløsning med vekt på store, åpne rom og ulike møbleringsmuligheter. Kjøkkenøyen blir familiens naturlige samlingspunkt, perfekt for sosialt samvær.

Agat

–  fornuftig hverdagsglede

AGAT er et tidløst hus med tradisjonell tak- og bygningsform. En kompakt bolig over to fulle etasjer med innholdsrik og gjennomtenkt planløsning. Her kombineres boligdrømmen med fornuftige løsninger.

Det er lagt vekt på praktisk hverdagsliv. Med delvis åpen løsning blir kjøkken og stue fort familiens samlingspunkt, perfekt for sosialt samvær. Den yngre generasjonen har fått soverom i egen etasje, hvor musikken kan skrus opp.

blank

THULITT - LUX

–   lettstelt funksjonalitet

THULITT-LUX er et kompakt hus med et moderne design. Arealeffektiv planløsning med alt på ett plan gjør huset meget bruksvennlig.

Vinkelformen skaper en lun og fin uteplass mot hagen. Den integrerte garasjen gir et hyggelig inngangsparti hvor ytterdøren er trukket inn i fasaden slik at den står godt skjermet for vær og vind.

Huset kan enkelt tilpasses med flere plan, utviding og endret planløsning. Alt i alt et kompakt hus med mange muligheter for tilpassing.

blank

Bergerle

Bergele er en kompakt hytte med plass orientert planløsing!

blank

Garasje 201

GA 201 er et prisgunstig «allround» alternativ med tradisjonelt saltak (22°), som passer godt inn i de fleste miljøer. Størrelsen kan enkelt tilpasses etter ditt ønske.

 
blank

Vi Søker Nye Medarbeidere!

Vi søker Tømrer m. Fagbrev / Bas / Tømrer lærling i Vadsø, Ta kontakt i dag ! ring 413 03 356 !